Jeg ønsker alle en riktig god jul og håper på hygge og varme selv om det også i år er noen begrensninger. Kanskje det blir litt tid til å lese ...

Ane og harpen er på tur til Røros. Kulda biter, og harpen liker seg dårlig, men Ane har et håp ... 

Mange har spurt etter den svenske utgaven av Toner fra en stille skog. Nå er den klar. Toner från en stilla skog er ute i Sverige. Hurra!

Toner fra en stille skog er ute i Tyskland. Svensk utgave før jul. Samtidig selger Skygger under overflaten, i Norge. Spennende tider ...

Ane og Carl holder harpekonserter i Norge og Sverige, men Ane blir litt for opptatt av å grave i fortiden. Kanskje går det utover Carl og Jørgen, ... og henne selv.

Harpespill

Runi Wold-Kristiansen på harpe.

 Ane spiller fortsatt harpe. Den gir henne glede, trøst og oppmuntring i hverdagen, og hun holder så mange konserter hun kan. Når jeg skriver om harper, er det fint å kunne ha nærkontakt med én. Takk til Runi Wold-Kristiansen som tok seg tid til å vise meg, og fortelle om sin flotte konsertharpe. Hun har utgitt albumet Harp in a Landscape, nydelig harpemusikk.     

Bok to i trilogien om Ane

Skygger under overflaten kommer i bokhandel 21.september! 

Her følger vi Ane bla i Kongsvinger, Bergen og Røros på jakt etter røttene sine. 

Noen kjenner historien om foreldrene, men det er få som vil snakke ...

Ny bok

Oppfølgeren til Toner fra en stille skog, kommer i september. Her kan du følge familien Webers tilværelse under første verdenskrig. Selv om de er trygge i Norge, byr dagene på store utfordringer. 

Vår

Vår! Lysere kvelder. Det små i det store.

Mars grer solstråler inn i naturen.